Otlukbeli Halk Eğitimi Merkezi
ŞEHİTLER MAH. HÜKÜMET CAD. NO 7A OTLUKBELİ / ERZİNCAN
0446 361 2036

VİZYON

Halkın Yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için hayat boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda enerjilerini ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirmek. Tüketici değil üretici olmayı öğretecek kurslar ve sosyal etkinlikler düzenleyerek Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda hizmet vermek için varız.

MİSYON

Otlukbeli Halk Eğitim Merkezi olarak istiyoruz ki; Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarılarını sağlamış, öğrenmeyi davranış haline getirmiş, ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir temin edip, bireysel, ailesel, yerel ve bölgesel ekonomiye katkı sağlayan, yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında bir MERKEZ olmaktır.

Derslik :4
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Kapsamında Günün Her Saati Hizmet ve Kurs Vermektedir.

Tam Gün Tam Yıl Kapsamında Günün Her Saati Hizmet ve Kurs Vermektedir.

Kaloriferli

İl Merkezine 142 km uzaklıktadır.

İlçe Merkezi